Gelové nehty nosí téměř každá z nás. V dnešní době, kdy se ženy reprezentují krásnými a upravenými nehty, se vyvinuly nové typy a možnosti, jak mít krásnou a upravenou manikúru. Ten, kdo nenosí gelové nehty, může je nahrazovat akrylovými nehty, které mají rychlejší modelaci a déle drží. Bohužel aplikace akrylových nehtů není zase tak příjemná, protože materiál na přípravu akrylového nehtu velice zapáchá. Pokud je ale někdo zručný, je schopen aplikovat akrylové nehty v rámci 45 minut. Dále se uvádí, že aplikace akrylových nehtů není pro člověka, který ji má na nehtech zdravá.

nehty 1

Existuje samozřejmě více druhů a metod, jak mít krásné a upravené nehty. Vraťme se ale k naší právě popisované metodě gelových nehtů. Od počátku manikúry až dodnes je stále v módě tzv. francouzská manikúra. Dnešní aplikace francouzské manikúry je ovšem trochu jiná. Kombinují se různé barvičky, od žluté, modré, zelené červené až k černé barvě. Těmito barvami se dělají okraje, které v klasické francouzské manikúře představuje bílá barva. Tato moderní barevná francouzská manikúra je velice populární a určitě zaujme i vás!

Dalším trendem v oblasti gelových nehtů, je tzv. baby boomer. Je to metoda, kdy vám vaše nehtařka aplikuje na nehty tělovou barvu, která se jemně zbarvuje do tělové růžové, a přes tuto tělovou růžovou udělá bílou barvou stínování. Je to velice krásný a moderní druh manikúry dnešní doby. Určitě tímto trendem nepohrdne žádná nevěsta.

ČERVENÉ NEHTY

Pro příznivce výraznější manikúry je tu samozřejmě krásná a elegantní červená manikúra. Červené nehty asi nikdy z módy nevyjdou. Hodí se téměř ke všemu a na jakoukoliv společenskou akci.  Samozřejmě lze zvolit jakoukoliv barvičku a tou potřít všechny vaše nehty. Pro ženy, kterým přijde jednotná barvička na všech nehtech nudná, doporučuji prostředníček a prsteníček nabarvit jinou barvičkou. Osvěží to celou vaši manikúru a určitě se vám to jen tak neokouká.